KONZULTACE A CENÍK

02.09.2010 16:23

Vstupní konzultace - probereme Vaše požadavky a cíle, Váš zdravotní stav, Vaši pracovní dobu a organizaci dne, Vaše pohybové návyky, minulost Vašich dietních pokusů a preference v jídle. Cena vstupní konzultace trvající 60 min je 390,-Kč.

Výživový plán je v ceně 2200 ,-Kč. Po vyhodnocení všech vstupních údajů a předání Vašeho dosavadního 7-denního jídelníčku pro Vás sestavím vhodný výživový plán. Výživový plán zahrnuje jednu asi 2hod konzultaci pro vysvětlení veškerých údajů (glykemický index poravin ....) + seznámení s chybami, kterých se dopouštíte v dosavadním jídelníčku  a dále zahrnuje měření 1x týdně na tělovém analyzátoru  TANITA  po dobu dvou měsíců  +  e-mailová podpora po dobu dvou měsíců.

Kontrolní konzultace  v ceně 300,-Kč.  Frekvence konzultací záleží na Vás  tzn. počet  0-5. Zpravidla jsou zpočátku častější ( po dvou až třech týdnech). Zkontrolujeme výsledky dosažené během předchozích týdnů - viz pravidelné měření - dále probereme Vaše dotazy, to jak Vám vyhovuje jídelníček, jak si vedete při cvičení, zhodnotíme, zda není čas na úpravu jídelníčku. První jídelníček nevydrží věčně, podle toho jak rychle se u Vás dostaví nebo nedostaví výsledky, s ním budeme muset jemně manipulovat, jak často to je individuální, ale zpravidla ne častěji než po šesti týdnech.

Další kompletní úpravy ( což zahrnuje celkové přepočítání - po delší době přijdete, že chcete program opakovat) jsou v ceně 900,-

Zpět